BengalHeritage Lady Cola

Young and Hopeful: Blivande Avelshona

Lady Cola är en riktig snygg silver charcoal som jag tar hem tillsammans med Emelie från Bowspots. Hon kommer resa ifrån England hit till Sverige och få bo hos Bowspots bengaluppfödning. Vi hoppas att denna dam ska få fram några helt fantastiska silver bengaler och silver charcoal. Vi längtar efter att se vad detta kan vara för busfrö! 

Chizhpride Fidel

Young and Hopeful: Blivande Avelshane

Fidel är en Mink charcoal som bär på blått (Dilute), han kommer till Sverige i november enda från Ryssland och vi ser så mycket fram emot att få hämta honom. 

RainbowParadise Obelix 

Young and Hopeful: Blivande Avelshane

Obelix är en egenuppfödd silver charcoal, han kommer ifrån pappa Bolt och mamma Cimba.

RainbowParadise Oprah 

Young and Hopeful: Blivande Avelshona

Oprah är helsyster med Obelix, hon är en väldigt vacker Silver charcoal med vilt fint uttryck och intensiva ögon

RosKosh Bagira 

Avelshona:

 

 Bagira, den ryska pantern från öster. Hon är min första import från Ryssland och är en väldigt läcker häftig liten tös. Det ska bli spännande att se vad det kan bli för avkommor med den här damen.

RainbowParadise Bolt

Avelshane:

Bolt är döpt efter Usain Bolt. Den här herren är en lugn och väldigt kelig grabb. Han kan dock även vara väldigt dominant om han känner för det. Far till Obelix och Oprah.

Cimba Jadry*PL

Avelshona

 

Cimba min polska skönhet. Hon är min första charcoal, en elegant dam, som jag är riktigt stolt över. Super kelig och gosig av sig. Spinner som en motorbåt från och till. Älskar mat och visar bestämt att ingen får ta mat ifrån henne. Mor till Obelix och Oprah.

SE*OneWolrd Paul from Pinner 

Avelshane: 

Paul, engelsmannen från Malmö, Sverige brukar jag kalla honom. En bestämd och elegant sepia herre som gillar att ha saker på sitt sätt. En riktig charmör när han vill vara det.

Alex of RainbowParadise

Avelshane:

Alex är min ryska charcoal herre. Han är den andra importen jag gjort från Ryssland. En riktig ståtlig herre med god aptit.

Center's Tasha 

Avelshona: 

Tasha är min tyska prinsessa. Väldigt elegant och lugn dam som gillar att kela och vara vid min sida. Hon är en mink tjej som är dubbelbärare av charcoal, vilket ger henne det mörkare utseendet än vad en mink normalt sätt har.